Zaufaj Dobrym Radom 24 Posted November 7, 2020 Wrzucam mały spis komend podstawowych do cs 1.6 Taki mały przydatny do odświeżenia pamięci i dla początkujących _cl_autowepswitch 0- Służy do podnoszenia broni lecz nie na ją zmiane. hud_centerid 1- sprawia to że gdy w kogoś celujesz jego nick się pojawia pod celownikiem, a nie w lewym dolnym rogu ekranu. hud_fastswitch 1- szybka zmiana broni bez potwierdzania klawiszami "1234" bind "e" "+use; impulse 100" - bind na ciche rozbrajanie bomby (podchodzisz do bomby i zamiast głosu rozbrajania jest mignięcie latarką, przydatny bind, ale nie działa na wszystkich serwerach) cl_allowdownload "0" - Nie ściągają nam się pliki z serwera cl_lw 0 - Nóż w lewej ręce a granaty i inne bronie w prawej lub na odwrót cl_dynamiccrosshair "0" - W biegu nie zwiększa się celownik. cl_crosshair_color RRR GGG BBB - Zmiana koloru celownika ex_interp- Ustawia nam interp cl_rate - Ustawia rate net_graph- Pokazuje podstawowe informacje o fps, loss, choke itd. fps_max - Zależnie od wpisanej wartości nadaje maksymalną liczbę fps. cl_bob 0 -wyłącza ruszanie sie broni w biegu cl_shadows 0 -wyłącza niepotrzebne cienie cl_weather 0 -wyłącza efekty mapy (deszcz,wiatr) room_type 0- Wyłączenie denerwującego echa pozostającego po niektórych mapach bind "mwheelup" "+jump;wait;-jump" dzięki temu naciśnięcie scrolla trwa dwa razy dłużej niż przy zwykłym bindzie, więc precyzja jest większa. cl_lc - podobne do cl_lw, pokazuje efekty strzału itp w dokładnym momencie, nie lekko opóźnione jak standardowo (najlepiej widać na awp/deagle) Myślę że pomogłem 1 1 Mr.So[N]y and Czopa reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.So[N]y 129 Posted November 11, 2020 wszystkie znam hehe ale spoko dobra robota toż to ja sony witam ja cb 1 Zaufaj Dobrym Radom reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites