ErykRyba 2 Posted December 20, 2020 Hej kochani potrzebuje pomocy. Od dwóch tygodni zaczeło mi klatkować cs , wczesniej nie bylo nigdy problemu. ping 8-20 czasem jak przytnie skoczy do 60 fps 100-300 nie są to mocne lagi ale są bardzo denerwujące takie sekundowe pojedyncze klatki które bardzo irytują . może ktos sie z tym spotkał , gdzie szukać przyczyny mimo dobrego fps i pingu . pozdrawiam i proszę o rady Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobre? 26 Posted December 20, 2020 Mam to samo gdy nie wyłącze wszystkich procesów przegladarki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ErykRyba 2 Posted December 20, 2020 5 minut temu, dobre? napisał: Mam to samo gdy nie wyłącze wszystkich procesów przegladarki. mozesz mi podpowiedziec co wyłaczasz dokładnie. mam jedna przegladarke, ogolnie to nowy laptop Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobre? 26 Posted December 20, 2020 Ja akurat mam przeglądarkę chrom. W menedrzeze urządzeń wszystkie procesy chrome. U mnie działa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SpaceSJZ 69 Posted December 20, 2020 może masz jakiegoś wirusa ? raz tak miałem - zrobiłem skan i potem było wszystko ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
ErykRyba 2 Posted December 21, 2020 chłopaki cclaner bedzie spoko do skanowania i czyszczenia ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ErykRyba 2 Posted December 21, 2020 przeinstalowałem cs . jak narazie chodzi plynnie tylko fpsy spadły . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.So[N]y 147 Posted January 7 @ErykRyba jeżeli chcesz Komendy na fos daj znać na pw chyba Ci pomogłem do zamknięcia raczej 1 SpaceSJZ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites