~KropeK [#w] 58 Posted January 5 Witam lecimy z tematem @SpaceSJZ 1. Przygarnąłeś kiedyś kropka z TVN ? - Oczywiście i dalej go mam ale nie wiem gdzie 2. Czym wino starsze to lepsze ? Czy może jest inaczej ? - Zależy kto co lubi ale dla mnie NIE jest lepsze 3. Skąd pomysł na ten nick ? - Oj. To długa historia Więc tak za czasów Cafe Internetowych ( 2001 jak mnie pamieć nie myli ) chodziło się pograć i jak wiadomo w CS ( przeważnie) ze znajomymi i któregoś dnia graliśmy , a ja miałem nick ^*(_)*^MarciN^*(_)*^ ( coś takiego chyba ) i nie chciało mi się wpisywać non stop tak samo więc RAZ , DRUGI wpisałem nick " . " , i każdy kropka , kropka , kropka wolał i mowie to jest głupie ... i ktoś powiedział kropek i mi się spodobało i tak się przyjęło. Nawet jak przychodziłem do Cafe to jak był np. właściciel to mowił " Co tak kropek" i na osiedlu tak mówili w szkole i wszędzie tak jak teraz 0, a to już minęło kupę lat 4. Jak długo jesteś związany z siecią ? - Pierwszy raz to było w lipcu 2020 grałem na serwerze chyba FFA albo DD2 ... i raz czy dwa bylem . tak to od listopada jestem tu 5. Czy kiedyś grałeś na innej sieci ? - Oczywiście i to nie jednej 6. Czy masz rodzeństwo ? - Mam. Brata młodszego 7. Co zrobisz gdy wybuchnie wojna ? - Pewnie bym musiał się wstawić do jednostki wojskowej (Macierzystej w Sandomierzu ) i walczyć za Ojczyznę 8. Zabił byś człowieka jeżeli by była taka potrzeba ? - Nie. No chyba ze by wojna była ... 9. Masz jakieś zwierzątko ? - Nie. 10. Twój znak chińskiego zodiaku ? Sprawdza się z Tobą ? - hahahaha Królik , a czy sprawdza się , tylko w 99% bo mój ulubiony kolor to Niebieski. @KK. 1. Jak masz na imie? - Marcin 2. Ile masz lat? - 33 ( jeszcze ) 3. Masz rodzeństwo? - Mam. Brata 4. Najśmieszniejsza rzecz jaką zrobiłeś w życiu? - Troche było tego ... ale np za młodego 9-10lat ukradłem ze sklepu gume kolkę za 10 gra,a mogłem lizaka za 50gr. Też sobie przypomniałem historie jak jechaliśmy z pracy z kolegami ( wiek moj 23 lat ok.) i ja siedziałem z tylu , jechaliśmy pod górkę i przed nami osoba na rowerze . Wiesz dupa wysoko , zgarbiona i jedzie i mowie do kolegi podjedz bliżej to dam klapsa no i podjechał no i przyjeba** nie mocno wiadomo, a kobitka w szoku hahhahaha i za jakiś czas tez górka tylko większa i tez ktoś na rowerze jedzie i kolega z przodu do kierowcy mówi żeby podjechał bliżej to da klapsa no i dal... tylko się okazało ze to był koleś w długi włosach hahahah polewka co nie mira. 5. Najgorsza rzecz jaką zrobiłeś w życiu? - Zacząłem palić papierosy 6. Masz jakies hobby? Jeżeli tak to jakie? - Mam. Wkurw*** Ludzi 7. Czy jak bedąc w szkole wygrałeś kiedyś jakieś zawody? - Tak. W Koszykówce - w Liceum zajęliśmy dwa razy 1miejsce a raz 3 , na zawodach. 8. Czy mieszkasz od urodzenia w RŚ? - Nie - ( od 2012 jestem na slasku , a w rudzie mieszkam 5 lat ) 9. Ile lat ma twoje dziecko? - hmm... jak będę miał dziecko to Ci powiem bo aktulalnie nic nie wiem zebym mial hah ( Nie mam) 10. Jaką szkołe masz skończoną? - Liceum 11. Gdzie pracujesz? - w Polsce w Rudzie Śląskiej ( jestem tapicerem ) Teraz mniej prywatne XD 12. Co myślisz o szczepionce na COVID? - Lepiej sie wypowiem ze nic nie mysle bo jest bzdura. Mi nie jest potrzebna 13. Wolisz sprzątać czy gotować? - Gotować 14. Piwo czy wódka? - Wódka 15. Jak długo siedziisz na opolu? - Od listopad można powiedzieć , bo bylem wcześniej ale na trochę. 16. Lubisz grać mixy? - Tak , a szczególnie z Tobą 17. Brat twojej mamy cioci córki syn to kto dla Ciebie? XD - Rodzina 18. Jaki rodzaj muzyki słuchasz? - HH przede wszystkim i Radio 19. Wytrzymujesz ze mna na serwie? Pewnie dre morde za bardzo nie? - To fakt ale już się przyzwyczaiłem milo mi się z Tobą gra ale proszę o jedno NIE ŚPIEWAJ !!! 20. Chipsy czy paluszki? - Paluszki 21. Ile miałeś lat jak nauczyłeś się jeździć na rowerze? - 6 22. Myszka przewodowa czy bezprzewodowa? - Przewodowa 23. Lapek czy stacjonarka? - PC 24. Ulubiony drink? - Wódka z cola zero 25. Wolisz domówki czy imprezy na mieście? - Imprezy , ale już ten wiek i takie czasy ze domowi tylko zostaną @xavjer 1. Skąd pomysł na taki nick? - Odpisałem wyżej na to samo pytanie 2. Czy banany mają duże znaczenie w naszym życiu? - Oczywiście Ma dużo węglowodanów i składniki mineralne i jest dobry na sen ja tam Lubie 3. Czy będziesz chciał być kimś więcej na forum niż tylko adminem serwerowym? - Czas pokaże , na razie to jestem Woźnym na serwerze 4. Szanujesz mnie? - Oczywiście i jesteś chyba pierwsza osoba z którą szanuje i mam dobry kontakt 5. Ile masz lat? - 33 6. Jakie masz plany na sylwestra? - Już po ale plany miałem duże , polskie morze było w planach itd , a zostałem w domu z Zona i ze znajomymi i tez było zajebiście 7. Skąd jesteś? - Jestem ze Śląska można powiedzieć , a dokładnie z Rudy Ślaskie . ( urodziłem sie w Starachowicach żyłem tam do 2012, dalej mam tam rodziców ) 8. Jakie masz marzenia? - Skok ze spadochronu i podróż do Meksyku 9. Dlaczego w ostatnim czasie rzadko kiedy gadamy? - Bo wiesz Patryczku nie było za bardzo jak , święta itd a co wchodzę na TS to ty przeważnie jesteś na mixowym i wtedy wchodzę tez zeby chociaż trochę pogadać hahahahah 10. Wypowiedz się, dlaczego tak łatwo idzie ci pick'ować tak dużo osób 1-3 strzałami ? - Lata praktyki ( ale nie zawsze wychodzi ale jeszcze nie znikło ) 11. Co według ciebie powinno być dodane, zmienione na serwerach/forum/ts3? (Liczę na dłuższą wypowiedź ) - To się przeliczyłeś kolego , co mogę powiedzieć to więcej pokojów na TS by się przydało , na serwerach np serwer TP , 1 vs 1 , a na forum co bym zmienił NIC 12. Czy skończy nam się za niedługo ropa? - Chyba nie , a my mamy rope? 13. Karaiby czy Himalaje? - Karaiby 14. Wypowiedz się o 4 osobach z forum (mogą być dłuższe wypowiedzi ) - Moge sie wypowiedziec np o Tobie jesteś spoko kolega pomocy jak potrzeba i doradzisz , można pogadać o czym się tylko chce , pośmiać się i ogólnie spoko ze jesteś i ze Cie poznałem @KK. Lubie Kasie ze jej poczucie humoru ale czasem na odchyły jak to blondynki i wtedy wiem ze to jednak prawda lubi się droczyć ale jak ktoś jej cos powie albo za żartuje to się obrazi rzuci foche i Kaski nie ma i co wtedy SPOKOJ hahhahahahahhaha , @Lachu tez spoko morda smieszny jest i tez go lubię bardzo można się pośmiać pożartować i się nie obrazi tylko np kikuje z serwera haha @Mr.So[N]y tez ma swoje odpały i tez sie z nim dobrze dogaduje ale wkurwia mnie czasem hahah ciekawa morda i pierwsza osoba jechowa jaka poznałem na serwie haha 14. Kogo pozdrawiasz? - Wszystkich ,a szczególnie osoby związane z FFA Classic i Osoby z TS3 ktore znam 15. Kiedy gramy mix'a? - Masz steam , insta mojego PISZ @Zg'Aga 1. Dlaczego jechowiec? - Że Ty ? to nie wiem hahha a ta serio to tak porostu śmieszne słowo i albo kogoś śmieszy albo denerwuje ale każdy powie ze nie jest ja nie jestem jak coś ( mi jechowi nie przeszkadzają ) 2. Co myślisz o serwerze FFA Classic, czy gra się na nim lepiej, niż na asystach? - Oczywiście ze na FFA Classic gra się lepiej , jest lepszy klimat itd z mojego punktu to wynika bo nigdy nie grałem na tym drugim 3. Co bierzesz, że ciągle masz tak dobry humor? - Co biorę Łyk powietrza z rana i staram sie nie wstawać na lewa nogę ( Taki już jestem po prostu ) 4. Gdzie Kasia? Dawno jej nie widziałam. - Kasia z Madzią pojechały w Turne po Afryce w poszukiwaniu największej maczugi świata ale nie długa maja wrócić 5. Jakiej muzyki słuchasz? - HH i Radio 6. Ulubiona mapa w CS? - Train , Cbble 7. Jak żona z Tobą wytrzymuje? - Sam się dziwie , zapytaj się jej wiesz ona przysięgała wiec nie ma wyboru haha 8. Najgłupsza rzecz, jaką zrobiłeś w życiu? - To chyba papierosy będą , zacząłem palić 9. Tak wogle, to jak masz na imię? xdd - Marcin 10. Najzabawniejsza sytuacja, jaka spotkała Cię w życiu? - O kurde duzo tego było ale np nie dawno koleś jedzie na rowerze , a ja do niego uważaj na siebie ( siedziałem w aucie z kumplami z roboty ) a on się odwraca i macha ręka ze spoko i nagle zajebał w latarnie albo znak my w śmiech pojechaliśmy a on nagle nam ,,!,, pokazuje a my w śmiech 11. Czy uprawiasz jakieś sporty? - Aktualnie nie ale chodzę na siłkę znaczy teraz są zamknięte 12. Ziemniaki, kartofle, pyry czy bulwy? - Cięzki wybór bo to to samo ale wybieram Ziemniaki 13. AK czy M4? - AK 14. Dlaczego grasz w 1.6, a nie w GO? - Słaby PC 15. Ulubione danie? -Wszystko co ma Kurczaka w sobie a tak po za tym to nalesniki z jagodami i serem 16. Co Cię wku*wia najbardziej? - hemoglobina , deszcz , zimno haha serio to chyba nic mam wyje*** 17. Co Cię uspokaja? - zdecydowanie muzyka i sen 18. Co lubisz robić, w wolnym czasie poza karaniem botów w CS? - Gotować np. 19. Dajesz księdzu hajsy na tacę? - Ja nie, Zona daje z moje wypłaty .... 20. Czy mnie lubisz? - Oczywiście Tak lubię Cie ale będę bardziej lubił jak w końcu będziesz miała mikro Dziękuję za pytania, a następną osoba będzie @Ordon Pozdrawiam i kłaniam sie po same kule 3 SpaceSJZ, KK. and Zg'Aga reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites