Ewa;*<3 937 Posted January 5 Mamy styczeń 2021 i o to pierwsze wybory na Miss & Mister tego roku !!! Co miesiąc tworzymy wątek, w którym każdy może wstawić maksymalnie 2 swoje zdjęcia tworząc jeden post. Dla większej rywalizacji, osoby które wygrały poprzednią edycję nie mogą brać udziału w następnej. Wyniki są sprawdzane po przyznanych "plusikach" przy postach ze zdjęciami. Oczywiście wiadomo, że wygrywa jeden chłopak oraz jedna dziewczyna. NAGRODY: - specjalna ranga na forum. - VIP na okres 2 miesięcy.Zwycięzcami poprzedniej edycji są:@KK. oraz @sQubanYPowodzenia! 2 SpaceSJZ and PROSTO. reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MartinekGDZ 74 Posted January 6 Dzień dobry 🐱. 7 visi0nEer, Wrednotkaa, Lefcik and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
naxxer 13 Posted January 6 (edited) Tak kiedyś było Edited January 6 by naxxer 4 KK., KOSZYCZEK PELEN CZERESNI, hiszpan and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandra. 224 Posted January 6 Dobra... Do trzech razy sztuka 30 piciu, Michau, zerkjus and 27 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kropkaa. 33 Posted January 7 To może i ja spróbuję, co mi szkodzi 4 visi0nEer, hiszpan, KK. and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PTGH__GhOst_TeAm 104 Posted January 7 Na Robocie nie wymiekam 5 Lefcik, KOSZYCZEK PELEN CZERESNI, hiszpan and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
SpaceSJZ 69 Posted January 7 Pozdrowionka z Czech. W Brnie śniegu dalej niema 8 Aleksandra., Lefcik, ~KropeK [#w] and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
woszkaa 108 Posted January 8 21 1 piciu, SpaceSJZ, Ogar.! and 19 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
zN* 239 Posted January 9 12 Annenns, Wrednotkaa, hiszpan and 9 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Patryk CsSetti 14 Posted January 16 W dniu 8.01.2021 o 06:49, woszkaa napisał: Pinkna Share this post Link to post Share on other sites
ZEROTOLERANCE S4v!O 160 Posted January 17 😇😆 15 GRIN [LN], Lefcik, Wojeczka <3 and 12 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jiren 15 Posted January 18 😁😁 6 1 visi0nEer, Aleksandra., Wojeczka <3 and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
claudia. 899 Posted January 19 💎 23 hiszpan, Nerd;s, ABCDE. and 20 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Wojeczka <3 74 Posted January 19 Siemanko! Morda wiecznie uhahana 19 sqr v synek, Smer4, IstnyDiaBeL and 16 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
falco_poland 7 Posted January 22 4 Aleksandra., claudia., Wojeczka <3 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Wormf 2 Posted January 22 Cheloł 1 hiszpan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
falco_poland 7 Posted January 22 W dniu 19.01.2021 o 07:13, claudia. napisał: 💎 Bubu ?? 👅👅 3 hiszpan, claudia. and IstnyDiaBeL reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
_2K10_ # [t] 115 Posted February 6 2 2 hiszpan, Czopa, Wojeczka <3 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ZEROTOLERANCE S4v!O 160 Posted February 7 Chyba styczeń już minął 1 hiszpan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandra. 224 Posted February 7 22 godziny temu, ZEROTOLERANCE S4v!O napisał: Chyba styczeń już minął Spokojnie będziesz misterem By Kamilek^^, February 8 mister jest tylko jeden xd Share this post Link to post Share on other sites
ZEROTOLERANCE S4v!O 160 Posted February 8 No wiem, ze będę, ale odpowiedział ziomus w lutym na temat dotyczący stycznia, ktoś tu słabo pilnuje 😆😄 1 IstnyDiaBeL reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ewa;*<3 937 Posted February 18 W dniu 8.02.2021 o 01:01, ZEROTOLERANCE S4v!O napisał: No wiem, ze będę, ale odpowiedział ziomus w lutym na temat dotyczący stycznia, ktoś tu słabo pilnuje 😆😄 Dodawanie bezsensownych postów -.- . Słabo może nie, nie miałam czasu, żeby ogarnąć miss & mister, też mam życie prywatne i pracuje . Nie siedzę na forum od 1 do ostatniego dnia miesiąca ani 24h na dobę . A teraz trafiło mi się, że mam na nocki więc mogę na spokojnie po ogarniać sprawy tu na forum. Więc następnym razem bezsensowne wypowiedzi nie na temat, będą nagradzane prezentem ode mnie (warnem ) :). Miłego dnia życzę . Share this post Link to post Share on other sites
ZEROTOLERANCE S4v!O 160 Posted February 18 1 minutę temu, Ewa;*<3 napisał: Dodawanie bezsensownych postów -.- . Słabo może nie, nie miałam czasu, żeby ogarnąć miss & mister, też mam życie prywatne i pracuje . Nie siedzę na forum od 1 do ostatniego dnia miesiąca ani 24h na dobę . A teraz trafiło mi się, że mam na nocki więc mogę na spokojnie po ogarniać sprawy tu na forum. Więc następnym razem bezsensowne wypowiedzi nie na temat, będą nagradzane prezentem ode mnie (warnem ) :). Miłego dnia życzę . Odpowiedziałem na ten post, żeby ludzie bez sensu nie odpowiadali w temacie, który powinien być już zamknięty, a nie był, więc pretensje możesz mieć do siebie lub innych osób z rangą, które mogłyby zamknąć temat na koniec stycznia, a wtedy nikt by się nie wypowiedział, a że słabo napisałem humorystycznie, więc nie rozumiem złości, a jak się za coś bierze to powinno się dopilnować, jest ponad połowa kolenego miesiąca, więc jak nie masz czasu może ktoś mógłby pomóc w tym i prowadzeniu takiego tematu 1 Andżej reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ewa;*<3 937 Posted February 18 15 minut temu, ZEROTOLERANCE S4v!O napisał: Odpowiedziałem na ten post, żeby ludzie bez sensu nie odpowiadali w temacie, który powinien być już zamknięty, a nie był, więc pretensje możesz mieć do siebie lub innych osób z rangą, które mogłyby zamknąć temat na koniec stycznia, a wtedy nikt by się nie wypowiedział, a że słabo napisałem humorystycznie, więc nie rozumiem złości, a jak się za coś bierze to powinno się dopilnować, jest ponad połowa kolenego miesiąca, więc jak nie masz czasu może ktoś mógłby pomóc w tym i prowadzeniu takiego tematu To jest właśnie szukanie dziury w całym aby się do kogoś do pierniczyć . Nie zrobiłam na początku miesiąca ? Życie ktoś będzie miał krócej kolorek Miss & Mistera ewentualnie będzie miał do 18 Marca. Pretensje do Siebie ? Albo do kogoś z wyższej rangi bo nie zamknęli tematu ? Niestety widzisz nie każdy siedzi i nie śledzi tematów tak jak ty . Miło że przeglądasz tematy, ale czasem warto się ugryźć w język albo w paluszki aby nie kusiły . Niektórzy jakoś nie mają pretensji. Właściciel oraz właścicielka jak i osoby ( niektóre ) są po informowane dlaczego mało aktywna jestem na forum. I popracuj nad swoimi żartami bo są bardzo słabe, aż żenujące :c . 1 dobre? reacted to this Share this post Link to post Share on other sites