Ordon 125 Posted January 14 Witam coś trzeba zacząć @Capsułka 1- z dziewczyna w domu 2- W Mielcu Frezer CNC 3- mam 4- mam 5- z Kobieta i z dzieciaczkiem na swoim 6- bo kiedys w pracy na noce nie mialem co robic a zatesknilo mi sie za Csem i 1 serwer ktory znalazlem i tak zostalo 7- wodka @SpaceSJZ 1. Tarnobrzeg ( Ostatnio przeprowadzilem się na wieś do domku obok Tarnobrzegu ) 2. Zainteresowania Motoryzacja 3. Niewiem nie mialem takiej sytuacji 4. Nie czytam wogole ksiazek 5. myśle że nie dużo rzeczy jeszcze nie wiadomo jest 6. mam taki od Nazwiska 7. nie interesuje się tym i tak to nic nie zmieni 8. nie sprawdzam tego 9. mlode lata jak wtedy sie w to gralo 10. Naobiecywał bym tylko to co mogbym zrobic zeby bylo dobrze @~KropeK [#w] 1. Pewnie zawsze jakas przygoda 2. mysle ze nie jest to odpowiedni skladnik 3. Boks 4. Finladia 5. Nie Lubie Sera 6. Lubie 7.Kultura Osobista 8. 500Plus 9. Grac w Csa 10. Tym Kim Jestem 11. @Jiren pomocny dobry Admin@Kamilek^^ Zwariowany Wariat oczywiscie pozytywnie@visi0nEer pomocna dlon do mixow @Nerd;s Zawsze Placze ze zamyka i pocieszam go juz od xxx Pozytwny Gosc Ogolnie 12. Mateusz 13. 29 14. Wygrac w Lotto 15. Staram sie jak moge 16. Od Nazwiska 17. MK4 18. Prawa 19. Powyzej 20. Zalezy Jaki Ma Humor 21. Lubie 22. Pozdrowienia dla @portofmiami2 23.Kielbasa 24.Nie 25. Charizard 26. Ciezko zeby mnie ktos zdenerwowal 27. Schabowe 28. Rap, Hip-Hop i co wpadnie w ucho 29. Dubaj 30. W Pracy mielismy wiecej wolnego jak maszyny pracowaly to sciagnelismy csa i tak sie zaczela przygoda z CsOpole okolo Maja 2020 @xLysyx 1- Juz Bedzie Sporo okolo 14 lat 2- Nie@Ewa;*<3 Opoznione nie zgodne z regulaminem ale odpowiem dla Ciebe 1. z Tarnobrzega 2. Aktualnie Pracuje jako Operat Maszyn CNC Frezer , Prowadze wlasna dzialnosc gospodarcza dodatkowo 3. CS jesli mozna to nazwac 4. 5 - przecietny jak kazdy 5. TAK 6. TAK 7. Podczas Pracy byla wolna chwila sciagnelo sie csa i znalazlo CsOpole pozniej z pracy i to w domu tez sie zaczelo grac po bardzo dlugiej przerwie 8. Bo jest dobrze tutaj 9. Tak Samo jak Graczem tylko wiecej obowiazkow 10. Mateusz 11. z Dzieci 12. Dania Polskie 13. Tak mam 3 14. Ogolnie Pracuje Jako Operator CNC Frezer i zajmuje sie sprzedaza Aut dodatkowo 15. Kulturalny , Szczery Prosty Chlop 16. Pies 17. Zaleznosci od Dnia 18. Dom jak najbardziej 19. CS 1.6 20. Sprzatac po psach na podworku 21. Powoli darzy sie do tego 22 Myszke Dzieki Wielkie Za Pytania Odpowiedzialem Wszystko Nastepna Osobe do Tematu hmmm: @Scrizzer Pozdrawiam 3 1 SpaceSJZ, xLysyx, Capsułka and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites