Zwykly Grajek 205 Posted January 21 Nagrody Ligi Typerów!!! 1. Miejsce - VIP na okres 3 miesięcy na wybranym serwerze lub odznaka profesjonalisty [oprócz odznaki z shotguna] (oraz ranga na forum Zwycięzca Ligi Typerów) 2. Miejsce - VIP na okres 2 miesięcy na wybranym serwerze lub odznaka profesjonalisty [oprócz odznaki z shotguna] 3. Miejsce - VIP na okres 1 miesiąca na wybranym serwerze lub odznaka profesjonalisty [oprócz odznaki z shotguna]4. Miejsce - VIP na dwa tygodnie lub odznaka experta5. Miejsce - VIP na tydzień lub odznaka experta Gratulacje!!! @Lefcik @MartinekGDZ @~KropeK [#w] @Czopa Pierwsze miejsce z dorobkiem 39pkt zajmuje @Lefcik 🏆🥇 Drugie miejsce z dorobkiem 33pkt zajmuje @MartinekGDZ🥈 Trzecie miejsce z dorobkiem 24 pkt zajmują @~KropeK [#w] oraz @Czopa 🥉 Czwarte miejsce z dorobkiem 21 pkt zajmuje @SpaceSJZ 🎈 Piąte miejsce z dorobkiem 12 pkt zajmuje @PTGH__GhOst_TeAm Po nagrody proszę zgłosić się do opiekunów Serwera lub kogoś z wyższą rangą! I oczywiście zapraszam do dalszej zabawy Kolejne typy postaram się podać Jutro 6 MartinekGDZ, ~KropeK [#w], Lefcik and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lefcik 497 Posted January 22 Fajna zabawa, nawet nie myślałem ze wygram 😂 ale z racji tego oddam swojego SVIP’a na 3 miesiące osobie która zgłosi się do mnie na pw. Dzięki! 2 Zwykly Grajek and Czopa reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Czopa 136 Posted January 22 Kurde Lefcik znowu zwycięzcą Gratulacje dla wszystkich Szkoda tylko że tak mało ludzi typuje, troche mała rywalizacja jest 1 1 Zwykly Grajek and Lefcik reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lefcik 497 Posted January 22 @Czopa No właśnie tez zauważyłem ze mała rywalizacja, mało ludzi obstawia. Coś tam o tej piłce się wie, ale wynik trafić ciężko PS. @Zwykly Grajek a jest ogólnie tabela dostępna czy gdzieś tam sam liczysz wyniki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Czopa 136 Posted January 22 @Lefcik tutaj jest: Quote By Lefcik, January 23 Dzięki nawet nie wiedziałem ze tak ładnie wszystko rozpisane :D Share this post Link to post Share on other sites
~KropeK [#w] 58 Posted January 23 No i coś w tym styczniu ruszyło się w bukmacherze jestem na plus 1200 zł tu 3 miejsce wiec spoko:) tylko szkoda ze tak mało osób gra. Pozdrawiam 1 Czopa reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zwykly Grajek 205 Posted January 23 4 godziny temu, ~KropeK [#w] napisał: No i coś w tym styczniu ruszyło się w bukmacherze jestem na plus 1200 zł tu 3 miejsce wiec spoko:) tylko szkoda ze tak mało osób gra. Pozdrawiam No szkoda ze tak malo osob ale mysle ze nastepnym razem bedzie wiecej nie kazdy pewnie interesuje sie pilka ale to jest tylko zabawa i wystarczy podac jakis wynik i moze cos sie trafi Quote Share this post Link to post Share on other sites