OcB.? 14 Posted February 20 Witam i na wstepie zaznaczam nie jestem pewien czy wlasciwe miejsce na moja rozprawke, wyjsciowo chcialem tylko dac krotka odpowiedz w propozycjach zmiany map na FFA a skonczylo sie wypracowaniem! Zaczne wiec od FFA mapy, i mapy jakie napewno chetnie bym zobaczyl z mega zajaraniem do gry to Rio (wiem ze bylo ale moze i by sie jednak na jakis mczas sprawdzilo) de_alexandra de_sunny cs_estate de_anarchy de_cpl_fire de_vertigo de_emir cs_bikini cs_arabstreets cs_shogun (mega sie zawsze jaralem nia) de_cpl_fire Problem polega na tym, ze zapetlajace sie kolo kilku map, ktorych nie wyrzucicie troche z obawy, ze ludzie znikna po czesci brak narzucenia przez Opole co powinno sie grac, a jeszcze po czesci, ze utracili byscie znaczna lub w waszym mniemaniu duzo liczbe graczy przez wyeliminowanie lub jakies ograniczenie czestotliwosci grania, bo nawet jak sie trafi ze zagrasz, tuscan, chatu, cabble (teoretycznie) to za chwile sekfencja leci czyli dust2, train, west, aztec, nuke co jest tak irytujaco meczace gram po wieloletniej 5+ przerwie od pazdziernika polowy jest polowa lutego gram tylko u was od pierwszego dnia jako iz to wy Opole byliscie na top polskich ffa, tudziej jestescie nada nie chce sie godzic i nie zamierzam sie godzic z faktem, ze nic sie nie da zmienic, poradzic w tej kwestii (zwlaszcza, ze classik upadl przerobka na TP narazie ciezko rozkrecic nad czym ubolewam a najpewniej skonczy sie to jakims innym modem lub cs-em) gdy konczylem te 5+ lat wstecz gre istnialy 2 takie sieci nie bede ich nazw wymienial kazdy wie o kogo chodzi, ktorych ffa Rzadzily i narzucaly swoj styl tego co gramy mialo to swa charyzme, servery byly zawsze full nie raz spedzilem caly dzien na nich i takiej (nazwe to bo tym powoli sie dla mnie to staje zartobliwie oczywiecie) patologi z tym mapami nie bylo wybaczcie mi te ujme ale ja nazywam rzeczy po imieniu ! Co jakis czas patrze na wykresy z GameTracker'a FFA Asysyty i tu zalaczam poniekad tylko potwierdzenie o czym mowie jest to wycinka z teraz! A o to sugestia moja czego mozna sie z servera pozbyc italy, cs_assault_1337, cs_militia, de_westwood te 4 mapy mogly by po prostu zniknac, css_dust32, de_nuke_rarea te 2 mapy miejsca zawalaja pod inne mapki! de_lidl, de_russka bardzo zadko grane jak i de_blue de_westwood, de_rats_1337 15v15 masakra jakas to jest. O matuchno kochana ale sie napocilem a skad, po co w ogole? 🤣🤣 1 fenn reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.So[N]y 147 Posted February 20 Hmm mapy są spoko wszystko jest git tylko wiesz ze to zależy od ludzi co będą grać jestem na prube jbc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kacper94 12 Posted February 20 Wszystkie mapy git są ewentualnie wyjebcie westwood i dajcie więcej innych map. 1 OcB.? reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites